Lekte fotograf i trädgården, haha



Våra vinbärsbuskar är som ni ser inte riktigt friska :(


Snart kommer jordgubbarna :thumbup:


Blommor ute på gården.


Mer blommor.... ser ut som en blåklocka men det är det inte :D


Pappa var ute och fixade till "potatisgräve" och jag passade på att ta llite bilder. Dert var lite svårt att ta bilder men det var inte alls lätt att få in skärpan men men.


Blommor...


Humla :D


Blomm-knopp


Blomma med regndroppar från natten/förmiddagens regn.


nu har solen börjat gå ner här upp i norrbotten och jag tror minsann att solen går ner över bloggen för i dag med detta inlägg.

Mamma har just bakat hallonpaj och ja.....

...ni ser ju hur gott det ser ut och så kan ni ju föreställa er hur gott det luktar också :D

Nu så ska jag se friidrots-EM från Barcelona och det blir spjut finalen (slutet) med hetingen Andreas Thorkildsen från Norge. Kolla bara!


Ha en bra kväll! <3

Converse!

Fick min svarta låga convers i går :D


Hittade bilden HÄR


31 juli 2010

HALLO!!

Har inte uppdaterat på ett tag nu men här kommer lite uppdate ;)

Slutet av veckan har bestått av lite av varje. Det började med städning och plock med mammas  sida av släkten och jag fick en massa saker som jag ska ta med mig nu när jag ska flytta. Jag har just insett att det inte alls är länge kvar (tre veckor! :O) innan jag lämnar mamma, pappa, gården jag växt upp på, resten av min släkt som bor här i närheten och mina vänner. Sorgligt som bara den men jag är ändå väldigt förväntansfull och vi får väl se vad som händer där nere sen.

Vi kom iaf hem i går och då blev det grillning hos grannan och en utav mina bästa vänner som fyllde 18 år, stort grattis! (i efterskott och igen) :)  Det var riktigt trevligt.

Idag så fyller min  kära pappa 54 år, grattis!!

I dag så har jag hunnit med lite annat också, jag var och plockade bär med min granne och kompis och jag hittade 6,5 hg. Visste ni att man kan sälja hjortron för 61 kr kg?!?!

Mina kusiner var förbi här en sväng och nu sitter jag och skriver det här och ser Yes Man en helt underbar film. Har ni sett den??



Nu så ska jag göra lite annat. Ha det bäst!<3<3

28/7-2010

Hade ingen tid till att blogga i går och i dag kommer det inte att bli så mycke bättre.

Ska snart fara i väg med mormor och sen i kväll så blir de grillning med hele släkten.

Nej, nu står mormor i dörren, måste sticka.

Ha en bra dag :D

26 juli 2010

Bra dag idag!!!

Var med Linda och Irma idag i det DÅLIGA vädret. men vi hade det trevligt, vi gick först på biblioteket och Linda lånade en massa böcker och Irma lånade en. Jag håller mig till ISFOLKET, ett tag till iaf har ju "bara" 42 böcker kvar ;)

Sen så gick vi till Greya och fikade lite och bara pratade. Det var riktigt trevligt.  Irma berättade en rolig sak som hennes farfar hade sag till hennes mamma när hon skulle till Egypten.
(jag är inte rassist men jag tyckte att det här var lite kul, så misstolka mig INTE)
- Det är ju så långt till Egypten det ligger ju i Afrika, sa Irmas mamma
-Äh, så långt kan det ju inte vara, jag såg en mörkhyad cykla förbi nyss, svarade Irmas farfar :P HAHAHA

Nej men nu så ska jag nog göra mig nå mat, jag väntade mig ju att pappa skulle komma hem nån gång men jag hade nog fel.

Har inte tagit några bilder i dag. Så jag kan tyvärr inte visa er några. ett tråkigt inläggg med bara text men men det måste det ju få vara nån gång:P

Ha en bra kväll:D

25 juli 2010

Natten/dagen har varit helt AWESOME!

Var ju med Amanda och Åsa i går och vi skulle ha filmkväll/natt. Men det blev ju inte så mycke av det alls :D
Vi såg EN film: My Bloody Valentine 3 D. Jag som inte alls är ett fan av skräckfilmer var inte annat än rädd, hehe. Nej, men jag gillade inte alls den filmen.

Imorse/dag så såg vi iaf wrong turn 2 och nån zombie film från -80-talet. Gillade inte alls dom heller. Jag fick iaf låna Nyckeln Till Frihet av Åsa, TACK! ar velat se den ett tag :P

På tal om film så vill jag jättegärna se den nya filmen med Leonardo DiCaprio, inceptions! nån annan som är sugen på den??

2 bilder sen i går:




Nej, nu fryser jag och jag ska upp just innan 11 och med tanke på att jag inte har sovit nåt i dag så.... men nu, BADKARET!!

Ha det bra nu alla där ute :P



24 juli 2010

Hej!

Mitt mobila internet tjorvade i går så att jag inte kunde blogga och sen så när vi kom hem så var jag så j*vla trött efter att ha kört 7 mil (!!!!!!) med mopeden.

Idag så blir det att fara till nå möte med en fiskeförening tillsammans med familjen :)

Sen ikiväll så händer det grejer, ska vara med Åsa och Amanda och det kommer att bli AWESOME!

Nu så ska jag väl inte göra så mycke innan klockan två och jag hade därför tänkt att ni skulle få lite bilder från veckan :)


Blomma, kommer inte ihåg vad den hette ;)


prästkragar, plockade en hel bukett :D

*längtar tills lönen kommer då blir det att köpa en ny kamara :D :D *

Orkar inte ladda upp fler men två fick ni ju iaf :)

Nu så ska jag kolla runt på lite bloggar och sen så ska jag göra mig klar för att fara :D

Hoj! <3<3

Åskan är över :thumpup:

Nu äntligen är åskan borta och vi har ätit middag och jag har läst 2 kapitel ur isfolket :)

Efter att åskan hade dragit vidare var det SVART på himlen! kolla bara:


Nu så ska jag försöka prata med 2 vänner om planer för helgen. Ha de bra och jag hoppas att ni slipper åskan!

ÅSKA!!

Jag som hade tänkt visa er lite andra coola grejer som finns här i huset när jag inte ska fara till min kompisar men just nu åskar det och mitt bateri tar snart slut.

Åh gud, jag hatar åskan! är livrädd och precis som hemma så går åskan ganska hårt här när det väl kommer. än så länge är den en bit bort men det dröjer nog inte länge innan det smäller utanför fönstret.

Nu måste jag stänga av men vi höres sen :)

22 juli 2010

Idag så vet jag inte riktigt än vad som händer. Jag ska nog vara med nå kompisar om dom är hemma. Måste ringa dit men problemet är att dom sover och jag inte kan ringa innan 12 :P Om dom inte är hemma så blir det en dag som går åt till att hjälpa mamma och pappa med timmringen och läsa Isfolket :) nu så ska jag fixa mig utifall att dom är hemma. Men bara för det så kommer dom nog inte att vara det, hehe Men jag måste hur som hellst få nån årdning på mitt krull, glömde plattången hemma :S

vill bara visa en lite rolig grej. Min älsta kusin, 22 jagar mycke och för nåt år sedan sköt han en bäver. skinnet hänger i det rumm som jag sitter i nu och jag kan ju säga att det ser väldigt maffigt ut med det på väggen även om svansen oturligt nog inte är kvar.


Ha en bra dag :) slänger in ett inlägg sen i dag om jag inte far till min kompisar, då skriver jag nog inte förrän ikväll :)

Ha en bra dag och sprid a lot of LOVE! ♥

Hemma efter loppis :D

Vi kom just hem efter en dag på loppisen i Hej. Jag handlade för 150:- och för det blev det 3 st jättefina koppar (nedan) :D



Nu så ska vi snart äta middag och sen så ska vi till en däckbutik i en by i närheten.

Efter att vi hade varit på loppis och var på väg hem fick vi punktering. Vi var 3 tjejer som skulle byta det där däcket. Men nog fixade vi det! Det enda problem vi fick var att lista ut hur domkrafften funkade. Men efter det så tog det bara några minuter, men det visste vi väl alla redan: tjejer kan ALLT :D

Ha en bra kväll nu min kära läsare :) <3

21 juli 2010

God morgon eller god dag :)

Vaknade för typ en timme sen och har inte gjort så mycke. Jag och mamma ska snart dra vidare till moster och sedan åka med henne till Hej (för er som inte vet, ja byn heter så. ) på loppis :) Vet inte riktigt vad jag ska köpa men om jag köper nåt så lovar jag att jag ska visa er det :)
Nu så ska jag kolla lite andra bloggar och sen bär det av. Isfolket bok 4, längtan följer skälvklart me :P

Hade tänkt ge er en bild men det är så segt internet så jag gör det sen när jag är hemma eller när jag orkar vänta på att det ska ladda klart.

Ha en bra dag! ♥

Go'natt

Kom just tillbaka efter att ha varit hos min moster och hennes sambo :)

Nu väntar duschen och sen sängen och ISFOLKET!

Ville bara säga GOD NATT!

20 juli 2010

Sitter i kammar'n i mammas föräldra hem nu och bloggar. Jag kunde inte blogga nå igår, körde mope hit (7 mil !?) så mamma kom med datorn nyss.

Idag så har jag inte gkort mycke. Jag gick ut och skulle ta lös bilmärkerna från min morfars gamla bilar som inte är mycke mer än skalat. Jag han få lös opel-märket och skulle sen ta lös ett annat märke men innen jag skulle göra det så beslöt jag att gå runt och kolla hur många märken det fanns på bilarna, två stycken. Jag han inte långt och stod vid sidan på den ena bilen när jag tappade balansen. Jag skulle ta emot mig med handen mot bilen och så känner jag hur det är ett hål i rutan så jag drar snabbt tillbaka handen så fort jag fått tillbaka min balans och skär mig i HÖGER PEKFINGER! För mig som är högerhänt var ju inte det en så rolig historia så resten av dagen har jag bara känt mig helt till övers och har legat inne och läst med ett tejpat pekfinger med ganska stora sär på varje knoge :thumbdown: Men en sak var väl bra med det hela och det var att jag inte behövde hjälpa pappa med att timmra men det kändes ju sådär lagomt snällt.

Det tar en värre tid att ladda upp bilder här men en ska ni nog få på opel-märket.

Det var inte så bra kvalla på bilden men skit samma :)

Nu ska vi dra vidare till min moster och hennes man men ha det bra!


Dejtar snart kudden :P

Nu ska jag snart gå och lägga mig. I morgon så sticker jag och pappa till mammas föräldrahem (vi ska bygga våran stuga alldeles utmed) och jag vet inte hur länge vi stannar. Men jag ska ta med mig det mobila internet men jag vet inte om det funkar, det strular otrolig mycke!

Innan jag släcker laman och sover så ska jag läsa till ögonen gå i kors. Jag läser Sagon om Isfolket av Margit Sandemo :D Jag har hunnit till bok tre och ÄLSKAR serien. Jag rekomenderar den STARKT!



Nu så ska jag mina kära läsare begrava mig i detta mästervärk ;) God natt :)

Dejtar snart kudden :P

Nu ska jag snart gå och lägga mig. I morgon så sticker jag och pappa till mammas föräldrahem (vi ska bygga våran stuga alldeles utmed) och jag vet inte hur länge vi stannar. Men jag ska ta med mig det mobila internet men jag vet inte om det funkar, det strular otrolig mycke!

Innan jag släcker laman och sover så ska jag läsa till ögonen gå i kors. Jag läser Sagon om Isfolket av Margit Sandemo :D Jag har hunnit till bok tre och ÄLSKAR serien. Jag rekomenderar den STARKT!



Nu så ska jag mina kära läsare begrava mig i detta mästervärk ;) God natt :)

Midsommar pics m.m

Min Midsommmar var TOPPEN!

Blommor :)

Blomster arrangemanget på bordet :P

Blommor, kommer mer :P

Jag högg ner en gran med yxa, var jag nå skillad??

Här hade alla ätit klart men jag kan säga att vi hade klarat oss med hälfte nså mycke mat :P

En utblommad maskros :)

Nå fint.

En glammal bil som jag tycker såg lite lagomt råstig ut :thumbup:

Blomster äng

En trollslända som jag inte vet vad det var föe fel på men han var inte död och vi kunde klappa den utan att den rörde sig ur fläcken men sen när vi kom tillbaka och min syrra skulle ta kort på den så var den borta, hehe :D


Nu kommer det lite andra bilder som jag b.la tog i går:)

Nu kommer ni att se att jag gillar att ta kort på blommor :P

Blommor

Hjärtar på tummen har jag gjort med vanligt rött nagellack och sedan lackat över med ett vanligt genomskinligt nagellack :)

Blomma

Den här blomman ser ut som att den ska anfalla mig, haha

Kvälssol, igår

:thumbup: det var väldigt kallt i vattnet men bada det skulle vi :P

Prästkrage <3

Blåklocka :P

Kvälssolen

Kvälssolen och båthamnen :)

Blomma men en fluga som har tagit färg efter ett bi för att skrämma fienderna.

Blomma :S

Blomma:P

Nu ska jag göra annat, ska nog gå ut, nu är solen framme och det har slutat åska och regna, det gillas! :thumbup:

ha det bra!

18 Juli 2010

Ledsen för att uppdateringen är KASS!! Men det är sommar och jag vill inte slösa bort den på att sitta framför datorn.

Men nu har jag en hel del Catching up to do, har ju hänt en del sen 3 juli :P

Jag kommer inte i håg vad gjort alla dessa dagar men jag kan ju säga att Wien var AWEAOME!!! vill tillbaka dit och saknar mitt basketlag som tusan :D :D 

I Wien så spelade vi i en cup (World Sports Festival) och hade det skit kul! Jag orkar inte berätta allt vi gjorde i text men här kommer en massa bilder:D


Den 8/7 var vi på ett GIGANTISKT tivoli, prater :D
Vi hade det jätte kul och det här var ett jättestort parise-hjul som vi hade tänkt åka men det kostade en hel del och beslöt oss för att göra annat kul med dom pengarna.

Det var jätte fint väder dagen på Prater och vi hade ju tänkt se en 5D film men det fick vara när det var så himla vackert väder och VARMT.

Kan tyvär inte visa så många bilder när jag har beslutat att inte visa bilder med personer så mycket.

Den här "tavlan" eller vad man ska kalla det hängde i matsalen där vi åt frukost och ja.... kolla själva. HELT VANSINNIGT men SKIT KUL!

Här är ett bevis på att vi hade det jävligt varmt! den här tjejen bränner sig lätt men ändå, ni kan ju tänka er.

I den här byggnaden , pyramiden, åt vi middag och här hade dom även diskot på lördagen :D

Ännu ett bevis på att vi hade det varm som F*N!!! hehe


Den här bilden är tagen på invigningen där alla länder gick samlade och fick gå på fotbollsplanen inför läktare med övriga nationer på plats :) sammanlagt var det 25 nationer som deltog!


KILLARNA VANN GULDET!!!! GRATTIS, igen :P


Mitt skavsår som troligen var värst av allas :S ALLA hade MINST ett skavsår, jag hade 5 som ALLA varade som bara den!


Vi bodde såååååå mysigt :P
Nej, men det var lite läskigt, vi fick filtar till täcken, 2 lakan och en kudde utan örgott. I varje rum hängde det ett kors på väggen som gjorde att det kändes ännumer som att man hade kommit till ett mentalsjukhus. Att dörrarna in till duscharna inte gick att stäng gjorde ju inte saken bättre :P

På bilden ovan har vi begåt ett brått, vi tog korsen från alla våra rum och fixade till lite på 3 tjejers sängar så att det såg ut som att det skulle vara deras sista sömn :P


Vi hade det ju fruktansvärt varmt och det här var våran kyl dessa dagar :P


I väntan på S-bahn :P
Vi hoppade på ett tåg och ja, vi hade ju ingen biljett så vi tjuvåkte tåg i Wien och ja det var ju inte bara en gång (inte heller mer än 5 men ändå :P )

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder från Wien. Det enda jag kan säga är att JAG LÄNGTAR TILLBAKA!!

Nu sitter vi alla i Sverige och jag tittar på den här bilden över Wien och ja, nog bränner tårarna när jag vet att det var det sista jag såg av mitt liv inom basketen...



Ska skriva ett till inlägg nu med en massa bilder som jag tog under midsommar och lite annan tid som jag lovat er så länge nu :)

3 juli 2010

Hej!

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag, mamma, pappa, syrran, moster och hennes sambo ska äta grillat.

Min syrra och mamma kom tillbaka i dag efter att ha hämtat hunden som min syrra köpte :) Hon heter Eija och är den sötaste cavalier king charles spanniel (stavning?!) jag någonsinn har sett. Bilderna kommer så fort jag har  laddat in bilderna på hunden idatorn. Jag MÅSTE ta tummen ur röven och lägga upp bilderna som jag tog midsommarhelgen, men det hinner jag inte nu.

Nu ropar som på mig, måste sticka :) Ha en bra kväll! LOVE

2 juli 2010

Hej!

Kom nyss hem från en dag fylld med skratt och trevlighter. Har varit med Amanda, Linda och Irma :D f*n vad kul vi hade :) Nu ska jag laga mat till mig och pappa. Min syrra och mamma for i väg idag för att hämta min syrras och hennes pojkvänns hundvalp :)

Ha en bra eftermiddag/kväll!

Kläder :)

Jag beställde hem lite kläder från Ellos igår, jag behövde värkligen nya kläder. Jag hade typ 3 tröjer som jag gillade och brukade använda.

Det här beställde jag :)

beställde dessa jeans i 3 olika färger :)


Bestellde denna cardigan i svart och i vitt. (kommer dock lite senare än vad jag hade hoppats på :( )

Gillar den här jackan och som tur är så är "pälsen" avtagbar :thumbup:

Alltid bra att ha :P


Kommer att vara perfekt till Wien resan :D


Kommer också senare :(

Nu så ska jag ta och stänga av datorn och göra annat.
Ha en bra dag :)

1 juli 2010

Hej :)

Jag vet inte vad som har hänt med min dator men den funkar bara ibland :S sitter nu på den stationära datorn nere i "lill-rummet".

Idag så händer det inte så mycket, jag hade ju tänkt att ladda upp bilderna nu men det får bli sen för som har jag på den andra datorn. Är iaf ensam hamma nu och jag tror att jag ska fara ut och gå en sväng. Var inte alls sugen men ibland måste man göra saker som inte alltid är så himla kul. Mamma for in till sammhället i dag för att fara till tandläkaren och den stackarn är LIVRÄDD för att gå dit. Jag hoppas att det går bra för henne.

I går kväll satt jag från halv tio till halv två och byggde pussel. jag och min syrra hade börjat men han bara bygga kanten så ni kan ju tänka er!

I morgon så blir det att åka in till samhället tidgt för att vara med Amanda på förmiddagen och sen så ska jag vidare. Blir att fara och förbreda stugan i helgen med så att uppdateringen kommer att suga!!

Fick mitt intagningsbesked idag och jag tog mig in på alla linjer som jag sökt till :thumbup: och självklart kommer jag att tacka ja till mitt förstahandsval. Jag ska gå en spetsinriktad linje neråt landet :D Är taggad som bara den!!! vill flytta NU!!!!

Ha det bra, puss!

Grattis Anna-Leena som fyller 40 år idag!

RSS 2.0