30 juni 2010

Ledsen för det dåliga uppdateringen men jag har inte haft tid eller ork att blogga. I går så var jag iaf med min syrra i Skelefteå och vi hade det jättetrevligt :D När vi kom hem så blev det till att visa upp alla kläder. Det blev en hel del, jag tror aldrig att jag har shoppat så mycket som igår. Det blev mycket basplagg som är bra att ha i garderoben.

Idag så sov jag till 11 och har inte gjort mycke sen dess. Jag såg TV ett tag men nu så ska jag klä på mig och sen i eftermiddag så blir det basketträning :D Vi åker ju som (kanske) bekant till Wien i brjan av juli och ska spela i en kupp. Vi kommer att ha det så HIMLA kul!!! :D Längtar så jag dör ! TAGGA!!! :D

Nu ska jag inte sitta vid datorn utan jag ska kanske fara ut och gå en sväng men jag vet inte, jag har ju basket sen...

Ha en bra dag :) <3

P.s Jag är inte riktigt klar med bilderna men ni ska få dom. D.s

Snabbis...

Sorry för att jag inte har uppdaterat, men internat har krånglat. Jag hinner inte skriva ett särskilltt långt inägg.
Ska upp klockan 7 i morgon för att fara till stan med syrran :D roligt värre!

Sen när jag har tid så ska ni få bilderna som jag tog under midsommarhelgen men det hinner jag inte med nu. Ska fixa med lite småsaker nu innan jag ska hoppa i säng och dejta kudden ett tag :P

Ha det bra! <3

Midsommardagen :D

Min midsommar blev jätte lyckad :) Hur hade ni det?

I dag så åker jag bort och det kommer nog inte att bli så bra uppdatering men jag ska ta med mig mitt mobila bredband men jag vet inte om jag hinner skriva nåt.

Jag hade tänkt att jag skulle visa er bilderna som jag tog igår men det får bli sen nån gång :)

Nu ska jag gå och fortsätta packa :D

ha det bra <3

Sprid lite LOVE!

Gjorde denhär fina "kransen" till vår midsommar dukning. Jag gjorde faktiskt 2 hjärtan och 4 vanliga kransar :)

Jag kan medela att det kommer att komma en bildbomb framöver. Men nu så ska jag fortsätta att fira MIDSOMMAR :D


MIDSOMMAR!!! :D

Glad midsommar allihopa! :D

Idag är jag på strålande humör, men det är ju inte så konstigt med tanke på att det är midsommar och solen skiner som bara den :) Och för att mitt humör ska stiga ännu mer så sitter jag och lyssnar på Lenas - Stellite, ni vet tysklands vinnande bidrag i melodifestivalen ;)


Midsommar har alltid varit en familjehögtid i min familj och i år är inget undantag :) Det kommer att vara jag, mamma, pappa, Erika, mormor, morfar och Roger. När jag var liten så var vi alltid på ett litet, litet lantställe som min moster och hennes man hade. Deras familj sov i huset medan vi andra sov i husvagnar. Det fanns varken strömm eller rinnande vatten. det fixade vi med fotogen lampor, värmeljus och kamin, vattnet gick vi och hämtade i en kallkälla som bara var en bit bort. Vi badade bastu och hade det riktigt kul! Saknar som tiderna! Min moster och hennes man skilde sig för några år sedan och sen dess så har vi inte firat en midsommar där :(

Men idag är vi hemma hos oss och vi ska ha det skit kul!!! jag ska försöka ha kameran i högsta hugg och sen bloggar jag när jag har tid.

här kommer en låt som till som jag fullständigt älskar:

Ha en bra midsommar nu! <3


HOJ! :D

Go'morron sloar :D

Sitter än en gång i lägenheten och väntar på att jag ska få gå vidare till jobbet :P Som jag skrev i går så blir det att klä missommarstången. Sen ikväll så bär det av hem, min morbror ska vara hos oss till i morgon och sedan drar vi till Renvallen och min mammas föräldrahem :D Det är lika bra att jag säger det nu, det kommer inta alls att bli någon bra uppdatering :thumbdown:

Vi ska bygga hela dagarna och sen så ska jag om jag orkar skriva när jag kommer hem :) Idag är det iaf nästan sista arbetsdagen, jobbar måndag ist för på midsommar :)

Nu ska jag kolla facebook och sen kolla om bloglovin har öppnat igen efter att dom skulle göra lite ändringar :)

Ha det bra :) pözz <3

23 juni 2010

HejHej :)
Nu ligger jag på madrasserna i lägenheten och längta på att pappa som ska komma och hämta mig så att jag kan åka hem. Jag har fruktansvärt ont  i halsen och jag vet inte vad jag ska göra med denna snuva....

Idag så har det varit en lugn dag på jobbet och det var bra när jag byggde pussel med Erika igår kväll tills klockan var alldeles för mycket ;)
I morgon så blir det att klä midsommarstången och förbrada för missommarfirandet som dom har varje år på prestgården :D
Har baka i idag, också det till midsommar :) det blev att baka Lingontuva och silviakakor :P det är så himla kul att baka! :thumbup:

Pappa håller på att laga bilen innan han kom hit men han borde vara klar nu, han har ju hållt på sen 4.... Men nu så ska jag lyssna på musik :)

Jag är helt såld på den här låten:


Ha det bra! nu kom pappa å :thumbup: KRAM<3

.

Sorry för att jag inte uppdaterade igår, men jag prioriterade att vara med min syrra ist :) Innan vi för hem igår så var vi in på smycka och jg bytte bort hund-belocken jag fick när jag gick ut nian till en kolibri och en grön fyrklöver, dom var jätte fina :) Jag ska ta en bra bild sen när jag kommer hem i morgon kväll :) När jag kom hem så for jag och min syrra och tänkte fiska lit men det gick inte när det blåste storm! Så vi for hem igen och började bygga ett pussel :)

Nu så ska jag snart fara iväg och jobba och sen så ska jag skynda mig hem och sen så är det basketträning kl. 6 :) Vi åker till WIEN i ÖSTERRIKE den 7 juli för att spela på en kupp :)

Nu så ska jag kolla min facook och sen så ska jag göra mig klar för att fara :)

Nu nalkas jobb :s

Hann inte blogga igår. Jag vart lite sen på morgonen så då hann jag inte! Sen på kvällen var jag med Åsa, Amanda, Irma och Linda och jävlar så kul vi hade :P förs så satt vi inne hos mig och spelade Mario cart till 64 :thumbup: Sen stack vi ut och for på mellanstadie skolan och.... gungade :P nostalgi vart he då ;) Sen stack vi på konsum och jag handlade fil och mjölk :) sen kom vi på att vi skulle äta kladdkaka och köpte en färdig sån med spraygrädde :P Vi gick till en park mitt i samhället och delade kladdkakan på fem mha korken till spraygrädden :P och sen när vi hade ätit upp kladdkakan så hade vi ju kvar en massa grädde så då sprutade vi det lite här och där :P HAHA, fan vad kul vi hade :D:D

Nu nalkas jobb. Jag ska gå om ca. 15 minuter. Linda sov här i natt men idag så ska hon och Irma dra till Irmas stuga och ha det trevligt medan vi andra sliter häckarna av oss ;)

Nu så ska jag kolla facebook och sen så bär det av till jobbet. 4 arbetsdagar kvar nu sen........SOMMARLOV! :D


Vi hade får tidigare och dom brukade vara så söta den här tiden :) Saknar dom!! :thumbdown:

Ha en bra dag :) Vi får se om jag hinner blogga ikväll. Men jag ska göra mitt bästa :P

21 juni 2010

Kan inte slriva nå inlägg i dag, men jag skriver när jag kan :)

TACK...

TACK för tipsen om bloggarna, har kollat in dom lite smått sådär :P

Jo, jag fick också leta ett tag innan jag hittade länken.... MEN DET VAR VÄRT DET! :thumbup:

Toppen dag :thumbup:

Jag orkade inte uppdatera när jag kom hem. Jag var istället social med min syrra och såg resan till jordens mittpunkt och ja, vad kan man säga..... inte den bästa!

Till middag så blev det grillat med klyftpotatis. Det var jätte gott efter en dag med husrivande och lite annat smått och gått :D
Var till mina kusiner idag och den minsta (han är fyra) skulle visa min syrra ett kort från hans dagis och så sprang han iväg, men efter bara ett kort tag kom han tillbaka, stack in huvudet och sa: "strax tillbakaaaa" så stack han igen och hämtade kortet. HAHA, jag tror inte att ni fattar, det är lite svårt att förklara utan ljud men han är så SÖT!

I morgon så bli det att vara med Amanda, Åsa, Linda och Irma :D :D :D :D :D Är sjukt taggad! Men sen har vi ju måndag vilket betyder sommar jobb.... :thumbdown: Menmen, det är bara fem dagar kvar och sen så är jag ledig missommar men jobbar måndagen efter men sen... sen... sen.... är man 3300 kr rikare :D :thumbup:

Nu så ska jag sova så att jag orkar med morrondagen, Puss och godnatt <3

Morning :D

Vaknade för lite drygt en timme sen. Jag åt frukost med mamma, pappa och min syrra. Riktigt mysigt var det att äta frukost tillsammans :)

Nu så ska vi snart fara till min farbror och hans familj och sen far mamma, pappa och syster vidare för att riva lite hus. Men jag är så jävla less, och jag har tur då syrran kom hem så slipper jag följa :P ska vara hos min farbror och min två kusiner hela dagen lång :D

Har på mig min snygga, nya oranga tröja som jag visade igår. Jag såg dock att den ser lysorange ut på bilden men egentligen är den mörk aprikosfärgad :P

Nu så ska jag hoppa på mopeden och köra iväg :P bloggar när jag kommer hem :D



PÖZZ<3

19 juni 2010

Nu så har vi kommit hem efter att ha hämtat syrran hos mormor och morfar och ätit middag där. Jag fick en massa fina kläder + en väska av min kusin, min moster och mamma såhär lite i eftertid som alla är köpta på någon affär någonstans söder om Götebörg, det kan ju vata affärer som finns i hela landet men jag har ingen aning HEHE :P

Här kommer lite bilder, sorry att det är dålig kvalla men jag hittade inte min kamera och var tvungen ta med mobilen.

den här väska kommer från indiska och det fick jag av min kära kusin :D

den här finfina tröjan fick jag också av min kusin och färgen passar perfekt till mitt mörkbruna lite guldiga hår :)

fotade fram och baksida av denhär klänningen som är från mamma :D

dragkedian högst upp tycker jag är en fräck detalj till en enkel klänning som denna.

Jag gillar den här tröjan extra mycke när man kan se den som man vill, Jag såg först anskitet och sedan såg skogen som jag först trodde var håret + att den är as snygg på :)

Den här tröjan är väldigt söt och för att få den som finast tycker jag att man ska bära den med ett par mörka, hällst svarta jeans och kanske en mörk jacka eller kvaj i oversize modell och om man vill ett par riktigt tuffa klackar :D

jeansen blev jag väldigt förtjusta i så fort jag tog på mig dom. dom är lite tuffare och kan kanske bäras till den tröjan åvan :D
Baksidan:


ett utav plaggen har jag fått av min moster men jag måste höra vilket. Min syrra är osäker :P

TACK SÅ JÄTTE MYCKET
för alla dessa kläder, dom är f*n JÄTTE FINA :D

Nu ska jag vara social med syrran :P har längtat så jävulst efter henne och nu är hon äntligen hemma :thumbup:
KRAMAR <3

Go'dag :)

slänger bara in ett snabbt inlägg innan vi ska fara. Vi ska snart fara och hämta minn syrra hos min mormor och morfar där hon stannade med sin moster för att sova. Vi ska om på det ställe där vi ska bygga våran sommarstuga innan, men jag hoppas att det går fort!


nu skriker mamma och pappa på mig och tycker att jag ska komma ner :P jag skriver mer när jag kommer hem.

Ha en bra dag även om vädret är pissdåligt! NU MOT SYRRAN :D :thumbup: :D kramar <3

Go' natt :)

Nu i kväll så har jag tittat på festligheterna från den här konserten som sändes på TV för Vicktoria och Daniel, en bit i alla fall :P sen så har jag sett Göta Kanal 2 :D så himla rolig film det är alltså! Jag älskar ettan, gillar 2:an men tredje?! vad hände med den?! DEN SUGER!!! Men nu så ska jag inte reta upp mig på det, jag ska sova nu för att  i morgon så får jag träffa min älskade syster igen som kommer hem från Göteborg ca. en månad :D :D :D

bara för att jag är så himla trötter :P så ska jag på en lååååååååånnnnnnnnggggggggggggg dejt med kudden :P skriver i morgon :)
GNATT! <3


Okej, ett till....

Lovade ju att länka till min deviant.

men nu good night! :D :D :thumbup:

Smilies!

Såg just att alla smilies funkar. jag fixade min HÄR :D

Nu säger jag ett slutlig bye :D

YES! nu funkar det igen :P

Försökte blogga när jag kom hem men det fukade inte men nu funkar det :)

Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev, har ätit middag och gjort lite andra nösvädiga saker som att sortera min smutstvätt :P

Jag har försökt fixa så att jag får smilies till bloggen men jag vet inte riktigt hur det gick... :P

Jag måste ju bara berätta om vad jag gjorde i natt, jsg gick och la mig vid 11 och somnade ganska direkt. jag vaknade och kollade på klockan: 01.03. Jag hann bli livrädd, jag börjar ju jobba kl.10. Fick panik och kom på att jag hade alla nummer till jobbet hemma så jag ringde hem, i PANIK men ingen svarade så jag ringde till mammas mobil, men hon svarade inte heller. När jag lägger på kollar jag på klockan och ser att det står 01.05 am och inte pm tror ni jag blev nå arg?! mamma ringer upp någon sekund senare och tror ju att det har hänt nå riktigt  allvarlig och jag försökte så gott jag kunde (i mitt tillståd) att förklara vad som hänt och..... ja, ni kan ju tänka er :mad: HEHE!


nu så ska jag göra annat än att sitta vid datorn men ha en bra kväll, det är ju fredag! :thumbup:

P.s. om inte smiliesarna funkar så kommer det att vara massa konstiga komandon men ni ser ju :P D.s.

PUSS<3

I lägenheten efter jobbet:)

Nu så har man äntligen jobbat halva tiden och nu sittter jag i lägenheten och väntar på att pappa ska komma hit och hämta mig :) Jag fick just veta att min syrra inte kommer hem idag utan i morgon D: Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;P 

Nu måste jag dra, pappa kom just och vi ska fara hem men jag skriver mer när jag kommer hem:)

18 juni 2010, god morgon :)

Nu så ska jag snart fara i vväg till jobbet men först hade jagt änkt berätta lite om min dag. jag jobbar från 10 till 16.30 ochch sen så ska jag hem eller till lägenheten och städa innan om jag inte hinner göra det nu. Sen när jag kommer hem börjar den LÅÅÅÅNGGGGGGGAAAAAAAA väntan på att min syrra ska komma hem:D
Tur att man har datorn och en massa bloggar som man läser så slipper man ha tråkigt en sekund:P har ni några tips på någon bra blogg så får ni gärna skicka en länk.


Nu ska jag gsluta blogga och börja städa så att jag hinner klart innan jag måste gå 20 i 10. Men ha en bra dag allihopa:D:D
pusss♥


Dethär är en bild som jag tog för nån månad sen och jag gillar den jätte mycket:) Jag ska länka min deviant senare men nu så har jag brottom!

Haaloo!

Okej, jag är helt taggad på att börja om att börja blogga (igen...). Men som vanligt så får vi se hur länge det går den här gången ;)

Idag så har jag jobbat på gamlaprästgården till halv fem och direkt efter det så for jag ut och åt med AMANDA och ÅSA:D Kul hade vi. sen så satte vi oss ute och pratade, deeptalk! Sen så for vi hem till mig ett tag och nu så har dom farit för typ 2 timmar sen och jag sitter i min säng och ska väl snart fara på dejt med kudden :P

Imorgon så blir det jobb igen. Efter det så blir det att sitta uppe hela natten och vänta på syrran som kommer hem på natten nån gång:D

Nu ska jag gå och bprsta tänderna och sen lägga mig och läsa ISFOLKET ett tag. Jag har bara läst en liten bit på första boken men jag rekomenderar den redan STARKT. Det är typ 45 böcker eller nåt. Så det kommer ju att bli att läsa bort sommaren så att inte skolan tar skade till hösten då man börjar 1:a året på gymnasiet (y). Men ha det bra iaf :)

Go'natt :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0